Lokal Tema

Det er som oftest de som er nærest en sak som skjønner best hvordan behandle den.

Bomringer

De som rammes verst av disse bomringene er folk som har minst råd til det, og vi mener i frie samfunn skal det ikke være
begrenset bevegelse på veinettet som kommer i følge av bomringer.

Eiendomsskatt

Det har vært litt snakk om innføring av eiendomskatter i flere partier og kommuner. Vi mener den skatten er kanskje den mest urettferdige av alle skatter som finnes.

Helsetjenester

Etter koronavirus utbruddet er det opplagt at det er noe som ikke helt stemmer med helsetjenestene våre. Vi omtalte dette allerede i Januar 2020, og mener det trengs mye forbedring av både det lokale (og det nasjonale) helsetilbudet.

Kollektiv transport

Vi mener alle bør kunne reise raskt og billig til byene våre og ferdes gjennom dem på samme hvis uten å føle seg som sild i boks, og skal føre en mer fornuftig og gunstig politikk som skaper de kollektiv-tilbudene som trengs.

Sikkerhet (volds problemet)

Noen av oss kan huske at som 8 åringer kunne vi vandre fritt rundt om kring på byen i ettermiddagen og så gå til kontoret til pappa som kjørte oss begge hjem i tide til middag.
Så trygge skal byene våre bli igjen.

Hele partiprogrammet

Ser du ikke tema du søker etter, finnes det sannsynlig i en annen temakategori, ellers kan du søke i hele partiprogammet som kan lastes ned her.