Personlige tema

Om det er noen som fortjener at vi er rause, så er det pensjonistene som ga oss samfunnet vi har nå.

Barnevernet

Vi leser jevnlig om skrekk historier og dommer fra EU domstolen som feller Norsk barnevern gang etter gang, det skal vi rette på.

Familiepolitikk

Vi skal legge til rette for at ekteskaper innføres ved yngre alder, er lykkeligere og får hjelp om det trengs opprettholde lykken, skaper flere barn, og at disse ekteskapene skal tilfredsstille alle parter som er mannen, konen, barna, og samfunnet.

Pensjonist Tilbudet

Dagens eldre og pensjonister bygget opp landet til et av verdens beste samfunn i nesten alle veier som måles, og om det er noen som fortjener at vi er rause, så er det pensjonistene som ga oss samfunnet vi har nå.

PK og ytringsfrihet

Norge har en ganske lang og solid tradisjon med meget bred ytringsfrihet. Det er noe som vi mener er lett å se innstrammes trinn for trinn grunnet politisk korrekthet og "hatprat paragrafen" som den kalles. Vi står for å gjenopprette den tradisjonelle ytringsfrihet vi hadde før PK mentalit fikk fotfeste.

Stemmerett

Det var ikke så lenge siden her i landet at folk gjorde alvorlige, voksene ting mye tidligere i livet, men idag tas alvorlige, voksne bestemmelser vanligvis mye senere i livet. Derfor mener vi at det bør granskes om stemmeretten idag er for lav, f.eks. en må vente til en er 20 for å kjøpe sprit, men kan stemme som 18 åring.